Saturday, January 27, 2007

MGP- blir vi ikke snart kvitt oppstyret?

Som de aller fleste oppedgåendemennesker har oppfatta, det er seminifale i MGP i Bodø nu.

Dette har ført til at ver dag har jeg måttet hørt på Bobbysocks på mine avslappingsturer til glasshuset. Hele byens parade gate har vært fylt med MGP stuff, og ikke en gang vår alles kjære pedersen er på plass, nei, vi skal ha en jævla liksom homo fra Byen her, Per Sundnes.

Men nok useriøse meninger, er kommer det litt om sakelig med MGP;

Første vinner i norske Melodi Grand Prix, og dermed første deltaker i ESC, var Nora Brockstedt, som endte på en fjerdeplass med sangen Voi-voi.

To av de norske Melodi Grand Prix-vinnerene har vunnet ESC; Bobbysocks med La det swinge i 1985 og Secret Garden med Nocturne i 1995.

så dere ser det er ikke ofte vi når opp internasjonalt, så jeg foreslår å avvikle hele suppefesten, og pengene vi sparer på det direkte til mine venner på Elieser 6,som er i Bodø just nu.

3 comments:

mikaPELL said...

Jeg ble så jævla skuffa av MGPs "Dusty Cowshit"! Makan til wannabes har jeg aldri sett. Noen sa jeg burde finne en film med dem - fordi de spilte banjo...
Ikke at man faktisk kan vente seg noe positivt av MGP, men faen! - dette var dårlig...

Morten EON said...

Selv om ikke Norge vinner særlig ofte så får norske artister lov til å promotere sin musikk til et internasjonalt publikum med mange millioner seere. i tillegg er det mange platerodusenter som følger med på konkurransen.

Ikke diss grand prix

Anonymous said...

Les hele bloggen, ganske bra